KONKURRENCE:

Gæt en smag! -SKRIV under opslaget hvad smag det er for at deltage.

Der vil løbene være konkurrence man kan deltage i, så hold øje med min side på FB.

LIKE GERNE min FB og IG side

DEL GERNE opslaget med dine venner.

GØR MIG DEREFTER OPMÆRKSOM PÅ, AT DU DELTAGER, VED AT SENDE MIG EN PM PÅ MIN FB GRUPPE MED TEKSTEN "VINDER" - SÅ SKRIVER JEG DIG PÅ LISTEN.

Jeg håber det bliver LIGE NETOP DIG der løber med en ULTRA.

Udover selve konkurrencen, er der mange andre spændende produkter, som du kan købe til dig selv eller som gave.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål:

FB: https://www.facebook.com/aloeverastevns.dk

IG: aloeverastevns

Mail: email@aloeverastevns.dk

eller på telefon/SMS: 2149 8501

 

MINE TILBUD:

Wellness eller Fit. aften:

Du er ligeledes velkommen til at kontakte mig for at booke en Wellness eller fit aften - som er HELT GRATIS! -lige nu får du som vertinde hele 10% + et  lækkert gavekort til Olse-båden (så længe lager haves). Så skyld dig!!! Aften indeholder maser af luksus og kvalitets produkter. du kan også få mere at vide om muligheden for, at starte en egen virksomhed i en populær branche.

Forkæl dig selv eller en du holder af!! -med vores lækre crem serie fra Sonya (Sonya Skin Care Kit) inkl. Forever Alluring Eyes ( du kan logge ind på min shop og se værdie). Personligt bruger jeg den til at fjerne poserne under øjenen. 

 
Yderligere kan du hele september måned få muligheden for at komme tilbage til et sunder jeg!!! - oven på en måske lidt for god sommer med for mange øller, fest og hygge.
Ved køb af FIT programmet (C9 og F15) så får du vores fantastiske - Aloe body toning-kit/Wrap med HELT GRATIS ( du kan logge ind på min shop og se værdie)
Med i købet er min vejledning 24-7 samt du bliver en del af et lukket forum på facebook og jeg tilbyder en personlig kost og træningplan, som kan benyttes allerede efter C9.
 
 
Vil du spare penge på ALLE dine køb??
Som VIP kunde kan du med eget ID nummer nummer shoppe i DIN EGEN shop og få mindst 15% på alle vare. Er du interesseret, kontakt mig da via email@aloeverastenvs.dk

Velkommen til min Forever shop!
 
Jeg hedder Charlotte Zenia Jensen og er Forever Business Owner for Forever Living Products.

Jeg kastede mig ud i mit liv med Forever Living, da jeg kunne se en klar fordel i at have min egen Livsstilsvirksomhed. På den måde hjælper jeg folk til et sundere liv. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har valgt den rette vej frem for mig, min familie og mit business.
Her på min side, kan du købe ALT inden for kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en overdreven god makeup! Som prikken over i'et.... er alle produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel:
Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Det er nemt, at købe Forever-produkter her i min webshop - ALT du skal gøre et at oprette et login og så har du adgang til din 'egen' lille webshop.
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti og en service som ikke findes andre steder.
 
Har jeg vagt din opmærsomhed - så er du meget velkommen til, at kontakte mig på email@aloeverastevns.dk eller via min https://www.facebook.com/Aloe-Vera-Stevns-1505228133103679/.
 
Husk

Produkterne er baserede på den bedste Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop.

 
Du har sikker hørt, at alle taler om C9 - CHANGE 9!?

 C9 / CHANGE 9:

Perfekt til at give din krop en ny start. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte dit vægttab, du opnår en mærkbar effekt ved C9. Læs mere om Forever C9 i shoppen, på Facebook kan jeg tilføje dig til vores C9- fællesskab, hvor du kan læse andres anbefalinger og erfaringer eller du kan ringe til mig på +45 21498501.

Vi har i min familie selv gennemgået en transformation både mentalt og fysisk ved hjælp af Forevers produkter - ikke mindst C9, så stiller jeg mig gerne til rådighed for råd og vejledning. Og husk, at du skal være tilfreds med resultatet ellers er det gratis !

 

INDLOGNINGSPROBLEMER?

Oplever du problemer med at logge ind i shoppen, ring eller skriv da venligst på +45 21498501.

Du kan altid bestille via telefon eller email, hvis du foretrækker det.
Telefonbestilling/SMS: 21498501 - E-mail: email@aloeverastevns.dk

Du er også altid velkommen til at kigge forbi mig, efter aftale, på Hårlevvejen 8, 4652 Hårlev, for at se og høre mere om produkterne.

 

TILFREDSHEDSGARANTI

Alle produkter er omfattet af Forevers 90 dages tilfredshedsgaranti. Svarer et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering til den forhandler, du har købt det hos, og du får pengene retur uden diskussion, blot fratrukket leveringsomkostninger. Du betaler selv evt. returfragt.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig!

De bedste hilsner og et ønske om indre og ydre sundhed og velvære

Aloe Vera Stevns

V/Charlotte Zenia Jensen

Mobil +45 2149 8501.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera