Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

 

 
 
 
Grunden til at jeg valgte Blive forhandler er at vi kan købe vores egne produkter af mig selv, og jeg kan hjælpe andre med disse vidundelige produkter.

Jeg bruger selv disse produkter flere gange hver dag, og vil helt ikke undvære dem igen det er jo super at være forhandler af produkter der sælger sig selv. Og hvor man selv er bruger og kender til disse produkter.

det er en super tid at blive forhandler af sundheds produker i, når flere og flere går op sit udsende og dyrker sport og fitness på højere niveau en tidligere.

Sundhedstrenden vokser sig stærkere år for år, mens mange samtidig har svært ved at nå at pleje deres sundhed i en stresset hverdag. Men Forever kan være et skridt i den rigtige retning mod bedre sundhed. Vores storsælger – Forever Gel Original – drikkes hver dag af millioner af mennesker verden over.
Vores tilfredshedsgaranti letter købsbeslutningen for kunder
og min Forever forretnings hjemmeside.

Her kan du se og læse om alle vores dejlige, kvalitets Aloe Vera produkter jeg forhandler. Du kan også lære om Forever Living Products, herefter kaldet Forever, som er producent af de fantastiske produkter, lavet hovedsaligt af den fine indergele fra nænsomt forarbejdet Aloevera, dyrket med vekseldrift og med geder som naturlig ukudtsbekæmpelse og gødskning.

FORDELE:                                                                                        

 • Gratis levering ved køb over 500,00 kr.

 • Levering i hele Danmark

 • 90 dages fuld returret også selv om produktet er brugt op

 • Levering med billigste og hurtigste mulighed.

 • Direkte betaling via bankoverørsel eller Mobilepay.

SÅDAN BESTILLER DU:

OBS! Når du opretter kundekonto, bliver der sendt en godkendelses-email til dig. Hvis du ikke modtager denne mail, så tjek din spamfilter/uønsket post. Når du har klikket på linket i godkendelses mailen, i din mail indbakke kan du handle.

Du kan også altid bestille varer ved at sende en mail til hedevej4@gmail.com, opkald / sms på mobil nr. 21 24 44 27  eller ved at bruge kontakt knappen øverst på denne side.

Ærlighed, Kvalitet og personlig Service vil altid være en selvfølge hos mig og jeg glæder mig til at tage imod dig som kunde.

SUNDHED - WELLNESS og BUSINESS

Er du nysgerrig - dynamisk - eller parat til at prøve noget NYT ?
Jeg kan hjælpe dig igang med at blive selvstændig forhandler.


Om du skulle ønske et indkøbsnummer, med rabat, til dit eget forbrug,til at tjene lidt ekstra i din fritid - eller du ønsker en fuldtidsbeskæftigelse, det er helt op til dig.

Der er alle muligheder for at indrette din virksomhed så den passer til dine behov. Du kan vælge:

 • Forretningsvejen, hvor du opbygger dit team, som du vejleder og motiverer og får enestående grossistrabat og bonus

 • Produktvejen, hvor du sælger produkter til familie, venner og bekendte og får mulighed for grossistrabatter og bonus ordning.

 • Eller begge veje på én gang, og dermed skabe en sund forretning med store muligheder.

 • Med Aloe Vera fra Forever, kan du skabe en økonomisk sjovere og helbredsmæssigt sundere fremtid - i din Fritid.

SUNDHED - Wellness og BUSINESS

Bliv forhandler: tryk på webadressen her. Http://www.foreverliving.dk/karriar/bli-aterforsaljare

Er du nysgerrig - dynamisk - eller parat til at prøve noget NYT, kan vi hjælpe dig igang med at blive selvstændig forhandler. Om du skulle ønske dit indkøbsnummer til dig selv, til at tjene en bi-indtægt - eller ønsker en fuldtidsbeskæftigelse.


Der er alle muligheder for at indrette din virksomhed så den passer til dine behov. Du kan vælge:

 • forretningsvejen, hvor du opbygger dit team, som du vejleder og motiverer og får enestående grossistrabat og bonus
 • produktvejen, hvor du sælger produkter til familie, venner og bekendte og får mulighed for grossistrabatter
 • Eller begge dele på een gang 
 • Via Aloe Vera fra Forever, kan du skabe en økonomisk sjovere og helbredsmæssigt sundere fremtid - i din Fritid

Se fx. Andre forhandlere kan fortælle om hvad det har betydet for dem: http://www.foreverliving.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%3D

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 162 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera