Opret konto Glemt password?

KAMPAGNE PÅ C9 & F15 I JANUAR + FEBRUAR 

Gratis produkt til en værdi af op til 300,- inkluderet, ved køb af FIT-pakken C9+F15. Du får altså 24 dage med sundhed og træning + en lækker gave. Der er intet at tabe - andet end kilo og dårlige vaner.

Bestil via websitet eller kontakt mig via tlf.: 24416857 / e-mail: aloelife@outlook.dk

Tilbuddet inkluderer: 

* Lækker e-kogebog med FIT-opskrifter

* Lukket FIT-netværk på knapt 14.000 tilfredse kunder 

* Coaching i DIN sundhed 

* Motivation og kompetent rådgivning gennem HELE forløbet! 

 

Har du set min Instagram-profil? 

På IG opdaterer jeg med lækre FIT-venlige opskrifter til dig på C9 og F15. Jeg er en del af FIT-Eksperterne og garanterer for mine kompetencer indenfor sundhed og træning. Siden opdateres med træning, sund mad, tips og ideer til et SUNDT 2017 !! 

IG: aloelifedk / FB: aloelife

 

MOTIVATIONEN ER GENSIDIG - MÅLET ER FÆLLES!

Som forhandler og kunde i mellem, er det vigtigt for mig, at der er en gensidig motivation. Jeg motiveres som forhandler, når du som kunde er nysgerrig og viser engagement for produkterne og prøver dem. Jeg er vild med din feedback og under hele dit forløb har vi kontakt, så jeg sikre at du får mest muligt ud af produkterne og anvender dem korrekt. Det gælder alt fra C9 til den populære Aloe Gelly. Jeg er med hele vejen, for at støtte dig i den investering du har valgt at tage i dit liv og din sundhed. Vores fælles mål, er at opnå en sundere livsstil og i bedste fald mere overskud og livsglæde.

Velkommen til min Forever shop!

Jeg hedder Tilde Eskildsen og er Independent Forever Business Owner for Forever Living Products. 
Her på min side, kan du købe lækre produkter - I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup. Produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera, og kun det bedste fra planten er håndplukket og udvalgt særligt til det enkle produkt.

Jeg guider dig gerne til det rette produkt til lige præcis dine behov og du er hjertelig velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentationer eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig! 

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige - jeg er nemlig med dig hele vejen, og sørger for at du benytter dit nye produkt korrekt, så du opnår det bedste opnåelige resultat af produktets egenskaber.

Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop, eller ved personlig kontakt.

 

C9 - CHANGE 9; Alle taler om det - du skal også prøve det! 

C9 / CHANGE 9:
C9 fungere som en kickstart og nulstilling af din krop, så den er klar til ændringer som f.eks. vægttab og sundere livsstil. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte dit vægttab, du opnår en mærkbar effekt ved C9. Læs mere om Forever C9 i shoppen, eller kontakt mig på mail eller mobil for mere information. 

Vi har i min familie selv gennemgået en transformation både mentalt og fysisk ved hjælp af Forevers produkter - ikke mindst C9, så stiller jeg mig gerne til rådighed for råd og vejledning. Og husk, at du skal være tilfreds med resultatet ellers er det gratis !

 

F15 - Det' nye sort ..

Slut december 2016 kom programmet F15 til Danmark. Det er en revideret udgave af vores F1 + F2 programmer, og varer i 15 dage. I modsætning til C9, er F15 med fokus på videre forløb og derfor anbefales det også at fortsætte på denne efter en C9. På 15 dage kan du nå at få de nye sunde vaner helt ind under huden og fortsætte med at skabe gode resultater. 

Tjek FIT-programmerne ud her på sitet eller kontakt mig for mere information. 

 

INDLOGNINGSPROBLEMER?
Oplever du problemer med at logge ind i shoppen, ring eller skriv da venligst på +45 24416857.
Du kan altid bestille via telefon eller email.

Telefonbestilling/SMS: 24416857 - E-mail: aloelife@outlook.dk
Du er også altid velkommen til at kigge forbi mit showroom og kontor, efter aftale. Det ligger i Jyderup på Vestsjælland. Her kan jeg fortælle mere om produkterne, du kan afprøve dem og lagervarer kan du få med samme dag.

TILFREDSHEDSGARANTI
Alle produkter er omfattet af Forevers 90 dages tilfredshedsgaranti. Svarer et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering til den forhandler, du har købt det hos, og du får pengene retur, blot fratrukket leveringsomkostninger, da du selv betaler evt. returfragt til forhandleren.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller blot er nysgerrig omkring hele aloe vera verdenen.


Mit motto for denne livsstil: ''Motivationen er gensidig - målet er fælles''. Som forhandler motiveres jeg af dig som kunde, når du er nysgerrig og viser engagement for at prøve mine produkter, ligeledes skal du som kunde motiveres af min viden om produkterne, samt tidligere erfaringer. Dernæst har vi et fælles mål; En sundere livsstil!

De bedste hilsner
Aloe Life
V/Tilde Eskildsen
Mobil +45 24416857
email: aloelife@outlook.dk
IG: @aloelifedk

Facebook: @aloelifedk / Aloe Life

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.