NYHED: Infinite Hudplejeserie med antiagening-effekt

Begrænset oplag - så skynd dig at bestille din serie allerede nu!!

DET HELT NYE "INFINITE ANTI AGING HUDPLEJEPROGRAM", SOM UDKOM 6. april OG VAR UDSOLGT PÅ FÅ TIMER, ER KOMMET IGEN... RING STRAKS IND OG BESTILT DIN..

100% TILFREDS ELLER GRATIS!

Avanceret hudpleje der arbejder både indvendigt og udvendigt (både til kvinder og mænd).

Vi vil alle gerne have en sund, frisk og ungdommelig glød, men alder, miljø og livets gang sætter sine spor. Og det er ikke altid let at vide, hvad netop din hud behøver, hvordan produkterne virker, eller hvordan man bruger dem.

Lad os guide dig igennem vores avancerede hudplejeserie, der arbejder for at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, forbedre hudens glathed og give dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre.

Ved at kombinere det bedste fra videnskaben og naturen har Forever skabt en innovativ serie af avancerede hudplejeprodukter – infinite by Forever.

Forevers eksperter inden for hudpleje har kombineret fantastiske ingredienser, som peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter, med den seneste videnskab. Det har givet os disse avancerede produkter, der både supplerer Aloe vera og styrker dets fugtgivende og hudplejende egenskaber.

Sættet indeholder et kosttilskud og tre hudplejeprodukter med fokus på anti-aging. Nævnt herunder:

• Hydrating cleanser – renselotion, 118 ml

• Firming serum – opstrammende serum, 30 ml

• Collagen complex – kosttilskud, 60 tabletter

• Restoring crème – ansigtscreme, 48,2 g

Hydrating cleanser:
En god afrensning er ekstra vigtig om aftenen for at fjerne de påvirkninger, huden har fået i løbet af dagen: forurening, sminke og de affaldsprodukter, huden udskiller, når vi sveder. En renset hud er også en forudsætning for at få den maksimale effekt af din dag- og natcreme.

Hydrating cleanser er en let, fugtgivende og mild renselotion, der fjerner urenheder som snavs, fedt og affaldsprodukter. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt med tanke på den sarte ansigtshud, men hydrating cleanser er samtidig effektiv og udtørrer ikke huden.

Firming serum:
Det kan ikke undgås, at huden ældes og påvirkes af omgivelserne. Det vigtigste for en frisk, fast hud er at vælge de produkter, der er specielt udviklet til at pleje din hud på den bedst mulige måde. firming serum er et kraftfuldt anti aging-supplement til din dag- og natcreme. Dette er et serum med stort S.

firming serum er et opstrammende serum, der giver huden et ekstra boost. Den høje koncentration af aktive stoffer giver ekstra meget fugt til dette serum, og det bevirker blandt andet, at oplevelsen af fine linjer reduceres.

Collagen complex:
Hydrolyseret marinekollagen er den vigtigste ingrediens i kosttilskuddet collagen complex. C-vitamin hjælper til både at reducere træthed og udmattelse samt bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion. Dette kosttilskud indeholder også saftkoncentrat fra cantaloupmelon, hvedeekstrakt med ceramider og biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud.

Restoring crème:
Et kraftfuldt element i vores anti-aging-serie er restoring crème, der er spækket med over 15 hudplejende stoffer. restoring crème føles super let og glat mod huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet eller tung.

Ingredienserne i infinite by Forever virker fugtgivende, blødgørende og hudplejende. De efterlader huden med oplevelsen af en mere jævn hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en mere ungdommelig fornemmelse.

Bestil via websitet eller kontakt mig via tlf.: 24416857 / e-mail: aloelife@outlook.dk

 

FIT-forløb og C9-forløb: Sund - NU !!

Alt er sjovere når man er flere der står sammen - også en sundere livsstil. 

Jeg starter løbende hold op med C9, Ultra-forløb og FIT-forløber(C9+F15), så kontakt mig hvis du vil være med på det næste forløb. 

Er I minimum 3 personer, kan I opstarte et forløb alene sammen med mig. 

 

 

 

Forløbene inkluderer: 

* Lækker e-kogebog med opskrifter der er tilpasset de forskellige FIT-forløber

* Lukket FIT-netværk på knapt 15.000 tilfredse kunder på Facebook

* Coaching i DIN sundhed NU og i fremtiden(hvorfor ikke bevare den gode stil?)

* Motivation og kompetent rådgivning gennem HELE forløbet! 

* Træning tilpasset dig og dit niveau

 

Har du set min Instagram-profil? 

På IG opdaterer jeg med lækre FIT-venlige opskrifter til dig på C9 og F15. Jeg er en del af FIT-Eksperterne og garanterer for mine kompetencer indenfor sundhed og træning. Siden opdateres med træning, sund mad, tips og ideer til et SUNDT 2017 !! 

Jeg går meget op i sund mad og lækker mad - derudover skal det være nemt og enkelt i en travl hverdag. Al min mad er glutenfrit og laktoserfrit, da jeg selv er intollerant overfor dette. 

Så hvis du ønsker inspiration til mad, træning eller andet spas indenfor sundhed og livsstil - så følg med i mit univers :) 

IG: aloelifedk / FB: aloelife

 

MOTIVATIONEN ER GENSIDIG - MÅLET ER FÆLLES!

Som forhandler og kunde i mellem, er det vigtigt for mig, at der er en gensidig motivation. Jeg motiveres som forhandler, når du som kunde er nysgerrig og viser engagement for produkterne og prøver dem. Jeg er vild med din feedback og under hele dit forløb har vi kontakt, så jeg sikre at du får mest muligt ud af produkterne og anvender dem korrekt. Det gælder alt fra C9 til den populære Aloe Gelly. Jeg er med hele vejen, for at støtte dig i den investering du har valgt at tage i dit liv og din sundhed. Vores fælles mål, er at opnå en sundere livsstil og i bedste fald mere overskud og livsglæde.

Velkommen til min Forever shop!

Jeg hedder Tilde Eskildsen og er Independent Forever Business Owner for Forever Living Products. 
Her på min side, kan du købe lækre produkter - I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup. Produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera, og kun det bedste fra planten er håndplukket og udvalgt særligt til det enkle produkt.

Jeg guider dig gerne til det rette produkt til lige præcis dine behov og du er hjertelig velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentationer eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig! 

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige - jeg er nemlig med dig hele vejen, og sørger for at du benytter dit nye produkt korrekt, så du opnår det bedste opnåelige resultat af produktets egenskaber.

Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop, eller ved personlig kontakt.

 

C9 - CHANGE 9; Alle taler om det - du skal også prøve det! 

C9 / CHANGE 9:
C9 fungere som en kickstart og nulstilling af din krop, så den er klar til ændringer som f.eks. vægttab og sundere livsstil. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte dit vægttab, du opnår en mærkbar effekt ved C9. Læs mere om Forever C9 i shoppen, eller kontakt mig på mail eller mobil for mere information. 

Vi har i min familie selv gennemgået en transformation både mentalt og fysisk ved hjælp af Forevers produkter - ikke mindst C9, så stiller jeg mig gerne til rådighed for råd og vejledning. Og husk, at du skal være tilfreds med resultatet ellers er det gratis !

F15 - Det' nye sort ..

Slut december 2016 kom programmet F15 til Danmark. Det er en revideret udgave af vores tidligere F1 + F2 programmer, og varer i 15 dage. I modsætning til C9, er F15 med fokus på videre forløb og derfor anbefales det også at fortsætte på denne efter en C9. På 15 dage kan du nå at få de nye sunde vaner helt ind under huden og fortsætte med at skabe gode resultater. 

Tjek FIT-programmerne ud her på sitet eller kontakt mig for mere information. 

 

INDLOGNINGSPROBLEMER?
Oplever du problemer med at logge ind i shoppen, ring eller skriv da venligst på +45 24416857.
Du kan altid bestille via telefon eller email.

Telefonbestilling/SMS: 24416857 - E-mail: aloelife@outlook.dk
Du er også altid velkommen til at kigge forbi mit showroom og kontor, efter aftale. Det ligger i Jyderup på Vestsjælland. Her kan jeg fortælle mere om produkterne, du kan afprøve dem og lagervarer kan du få med samme dag.

TILFREDSHEDSGARANTI
Alle produkter er omfattet af Forevers 90 dages tilfredshedsgaranti. Svarer et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering til den forhandler, du har købt det hos, og du får pengene retur, blot fratrukket leveringsomkostninger, da du selv betaler evt. returfragt til forhandleren.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller blot er nysgerrig omkring hele aloe vera verdenen.


Mit motto for denne livsstil: ''Motivationen er gensidig - målet er fælles''. Som forhandler motiveres jeg af dig som kunde, når du er nysgerrig og viser engagement for at prøve mine produkter, ligeledes skal du som kunde motiveres af min viden om produkterne, samt tidligere erfaringer. Dernæst har vi et fælles mål; En sundere livsstil!

De bedste hilsner
Aloe Life
V/Tilde Eskildsen
Mobil +45 24416857
email: aloelife@outlook.dk
IG: @aloelifedk

Facebook: @aloelifedk / Aloe Life

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera