Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Henrik Christiansen
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: ALOE TRADEMobil: 40989980 H.I BIESGADE 17. 2 TH
9500 HOBRO
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Jeg hedder Henrik Chrsitiansen. Jeg er i dag selvstændige forhandler af FOREVER. Jeg er bor Hobro. For omkring 15 år siden stiftede jeg for første gang bekendtskab med FOREVER. Det var bl.a. Forever`s produkter som har åbenede mine øjne for en business. Jeg mødte på daværende tidspunkt tilfældig en tidligere kollega på et musiksted i Aalborg. Han fortalte om produkterne, om garantierne og om den fantastiske forretningsmulighed ved at anbefale til andre... Tilfældigvis havde han nogle produkter med, som han ville forære mig også. Her var muligheden. Efter dette lå det klart, at jeg skulle være forhandler, bruge de fantastiske produkter selv og anbefale til andre.

 

Få dage senere, i oktober 2003 blev jeg forhandler af FOREVER´s unikke produkter. Det var både produkternes ubetvivlelige kvalitet og FOREVER's risikofrie forretningskoncept, som fik mig til at starte som forhandler.

 

I starten, efter jeg var meldt ind i FOREVER, var jeg mest bekymret for, om jeg kunne anbefale produkterne. Da FOREVER tilbyder, at man som ny forhandler kan returnere alle uåbnede produkter, købt inden for de sidste 365 dage og få 90% af pengene retur - altså intet at miste faktisk - og vore kunder får 90 dages FOREVER- tilfredshedsgaranti.

 

15 år er gået, og jeg må sande at oplevelserne og mulighederne er enorme. Jeg er imponeret over en mega stor tilfreds kundekreds og de mange positive forhandlere det er blevet til gennem tiden.

 

...og vi søger faktisk nye forhandler i dit område..!

 

FOREVER er en af branchens mest hurtigt voksende og succesfulde virksomheder, med stor fremgang i Skandinavien, såvel som på verdensplan. Dette er også grunden til vi sørger nye kollegaer til at hjælpe med at forhandle Aloe Vera produkter. Du vælger selv om du kun ønsker, at arbejde med eget forbrug eller om du vil opbygge dig en stor forretning. Der er ingen krav, der er ingen mindste omsætning eller lign. Du har mulighed for at arbejde i dit eget tempo og i det omfang du selv ønsker.

Helt generelt:

 • Vi bruger enkle virkemidler

 • Vi har et godt sammenhold

 • Du vælger selv dine kollegaer

 • Mulighed for GRATIS HJEMMESIDE som denne

 • Du har store indtjeningsmuligheder

 • Det kan give store resultater for dig

   

  Synes du dette lyder som en spændende mulighed?
  Lad os arrangere et uforpligtende møde!
  Kontakt mig på:

  Mobil: 40 98 99 80 eller E-mail: h.christiansen@mail.dk