Aloe Ever-Shield Deodorant

Skånsom og effektiv deo som holder dig frisk længe.
Læs mere
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Claus Jensen. Din personlige Aloe Vera forhandler

Velkommen til min Aloe vera hjemmeside med Information og webshop.

Her kan man i ro og mag surfe rundt mellem de mange gode Aloe Vera produkter fra Forever.

Produkt serien fra Forever er meget bred med produkter indenfor skønhed, wellness, fitness og kropspleje

 Prøv vores populære Aloe vera drik: Forever Gel Original, eller Cranberry, som drikkes dagligt af mange mennesker over alt i verden. En god start på dagen.

Webshop:

  • I Aloe Vera Webshoppen kan du se alle mine produkter,og bestille direkte online. Har du ikke en konto endnu kan du blot trykke på "Skab en konto", og du bliver vejledt igennem oprettelsen.

E-mail / Tlf:

  • Alle Produkter kan også bestilles ved at sende en e-mail til mig på claus.jensen.forever@mail.dk eller ringe direkte til mig på mobil 2449 1664. Svarer jeg ikke med det samme, lægger du blot dit Tlf. nr. så ringer jeg til dig.
  • Jeg oplyser dig om prisen incl. evt. porto. Du kan så betale enten via Mobilepay eller overføre via din netbank

​Levering/Afhentning:

  • Efter betaling sender jeg varerne til dig. Ved køb over kr. 400,- sender jeg fragtfrit til hele landet og ellers lægger jeg kr. 35,- på i porto. Hvis du bor i nærheden  kan jeg komme til dig med varerne. Jeg kan levere hos dig efter aftale i en radius af 15 km. fra Osted/Lejre. I Køge og omegn er der mulighed for at lev. Tirsdag efter kl 18. I Roskilde by kan jeg levere Onsdag og Torsdag aften efter kl. 19, når du evt. er hjemme. Du kan naturligvis også afhente hos mig efter aftale.

Gratis prøver på Creme produkter

  • Du kan få gratis prøver på udvalgte produkter, hvis du ønsker at prøve hjemme hos dig selv. Skriv på mail: claus.jensen.forever@mail.dk eller sms: 24491664. Så vender jeg tilbage til dig.

Produkt tips HER

Husk

Der er 90 dages tilfredshedsgaranti på de fleste produkter, så hvis der er noget der ikke lever op til dine forventninger kan du blot returnere emballage og Faktura og få pengene igen.

Kort sagt: Der er alt at vinde og intet at tabe ved at prøve de lækre produkter på egen krop.

God fornøjelse

Læs mere på Facebook:

link til min gruppe Aloe vera for alle 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera