Velkommen hos Forever BALANCE LIFE Aloe Vera

Find lækre Aloe Vera produkter her på siden - opret uforpligtende dit eget login for at se produkternes priser.

BALANCE LIFE står klar med vejledning og en god snak om vores produkter. Vi er stolte af produkterne og vil gerne fortælle hvorfor. BALANCE LIFE afholder gerne en forretnings- og produktpræsentation hjemme hos dig. Kontakt os for at høre mere. Det er helt uforpligtende!

Hvordan køber du produkter? Opret dit login og bestil produkterne direkte her på siden. Du kan også ringe på 30654550 eller mail john@balancelife.dk. Fleksibel levering af din bestilling.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

BALANCE LIFE har vi 'klippekort' til Aloe Vera drikkegel. Hver gang du køber en Aloe Vera drikkegel får du et stempel - og hver 10. drikkelgel er GRATIS.

Klippekortet gælder produkterne Forever Gel Original, Forever Gel Cranberry og Forever Gel Peach.

Klippekort kan ikke kombineres med andre rabatordninger hos BALANCE LIFE.

 

 

Om BALANCE LIFE

Bag BALANCE LIFE står John Reinhardt Larsen. Jeg er glad forhandler af produkter fra Forever Living. Jeg arbejder med produkterne fordi de virker. I min familie har vi selv oplevet at få afhjulpet tør hud, røde numser, solskoldninger og mm. som optræder i alle familier.

Da vi i familien er storforbrugere af produkterne falder det naturligt selv at formidle dem til andre. Du kan også blive indkøber/forhandler, du skal bare kontakte BALANCE LIFE, så hjælper vi dig igang, guider og rådgiver dig.

Der findes 3 rigtig gode grunde til at du skal prøve Forever Living Aloe Vera produkter:

  • Der er et stort udvalgt af produkter i høj kvalitet, mest kendt er nok Forever Gel Original Aloe Vera drik - og der udover produkter til Fitness, Wellness, hud, ansigt, hår og meget mere.
  • BALANCE LIFE står til din rådighed og vejleder dig til at vælge netop de Aloe Vera produkter, der passer til dit behov.
  • Der er 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. Oplever du ikke produktet som godt, så medbring bon og original embalage - og få dine penge retur.  

 

Se BALANCE LIFE Aloe Vera Shop her på siden www.balancelife.dk og følg os på www.facebook.com/balancelife.dk

 

Mange gode hilsner

John Larsen

Forever BALANCE LIFE Aloe Vera

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera