C9 Vanilla DK

Læg fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud.
Læs mere

F1 Chocolate DK

Få ny inspiration og tag det næste skridt mod at få det bedre og se bedre ud.
Læs mere

Velkommen!

 
Jeg hedder Kristina Bonnichsen og er Forever Business Owner for Forever Living Products.
 
Her på min side kan du købe herlige produkter, læse om muligheden for at starte egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.
 
Det mest kendte produkt af dem, som du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – En herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel:
Vis omtanke for din krop, indefra og ud.
 
Når du handler hos mig får du, ud over produkter af høj kvalitet og en personlig service, også en 90 dages kundetilfredshedsgaranti - Så kig på produkterne og køb med 90 dages fuld returret. Det vil du ikke fortryde!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.
 
 
Rigtig god fornøjelse!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera