Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til I Love Aloe Vera Shop

 
Min kone og jeg er Forever Business Owner hos Forever Living Products. I sortimentet finder du alt det, du har brug for i dagligdagen. rengøringsartikler, badrumsartikler, kosttilskud, kropspleje, wellness, fitness og makeup, og produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakt os for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med os!
 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos os, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. Måske kender du dette fantastiske hverdags suplement? Prøv at udforske vores shop og find dit farvorit produkt.
 

Grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

 
Når du handler hos os, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Nyheder sendes på vores facebookside, og vores privat gruppe bruges til vejledning og informationer.
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i vores webshop. Opret en profil, aktiver profilen via et email-link og bestil dine favorit produkter med det samme.
 
Du er altid meget velkommen til at kontakte os!

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera