Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

MARPO´S ALOE VERA

Margit Nygaard & Povl Marcher

Independent Forever Business Owner

VELKOMMEN

MARPO`S ALOE VERA
Vesterhavsvej 274
Nymindegab 6830 Nørre Nebel
75289074 - 40315007
marposaloevera@outlook.dk

Vi er selvstændig forhandler for Forever Living Products. Her på vores side, kan du købe herlige produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med os for at få en produktpræsentation.

 
Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos mig, er Forever Gel Original – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en herlig makeup, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos os, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i vores webshop.
Ved køb over 500- kr. er der fri levering.
Ved køb under 500- kr. leveres til Post Danmarks priser.
 
Du er meget velkommen til at kontakte os!


Stedet hvor mange turister handler!

.

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera