Opret konto Glemt password?

Velkommen på min Aloe Vera hjemmeside, hvor jeg er stolt over at kunne præsentere dig for originale Aloe Vera produkter fra Forever Living.

Forever Living startede i 1978, og har erobret mere end 150 lande med sine fantastiske produkter.

Produkterne kan prøves og købes ved at kontakte mig. Du kan selv oprette dig som kunde i vores web shop, ved at følge vejledningen under log in øverst til venstre på siden. Efterfølgende vil du modtage log in oplysninger på mail. Så har du mulighed for at se priser og bestille varer online. Du har 90 dages ubetinget tilfredshedsgaranti, også selv om du har hel eller delvis brugt produkterne. Du returnerer blot regningen og emballagen og du får ALLE pengene retur.

Jeg holder gerne produkt informations- eller wellness- aften hos jer.

Jeg har også muligheden for at gøre dig til forhandler, for at du kan få en ekstra indtægt – eller måske gøre det til din levevej.

Ring på mobil nr 40450257 eller send en mail til info@yoursforever.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Kærlig hilsen

Solvejg og Gert Mikkelsen

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.