Velkommen til vores Aloe Vera hjemmeside og webshop

HUSK VI HAR FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE.

Her kan du lade dig inspirere af vores forskellige produkter. Der ligger mange gemte hemmeligheder i Aloe Vera plantens unikke egenskaber.

Opret din egen konto så kan du handle med det samme
Klik på "Login" oppe øverst til venstre og klik på "Opret Konto" udfylde formularen - så er du klar til at shoppe med dit eget login.

(NB. Hvis du opretter dig på webshoppen med en gmail konto, så tjek lige i dit spamfilter hvor bekræftigelse email vil være, og marker som IKKE spam).

Vi udbyder forskellige temaaftenener
Introdution & produktlancering, sundhed & livsstilsændring, kost & vejledning og wellnessarrangementer m.m. Her er det kun fantastien der sætter grænserne, kontakt os hvis du har ideer eller spørgsmål.

KØB MED RABAT OG ANBEFAL TIL ANDRE
Få et ID-nummer og køb f.eks 4 stk. C9 - anbefal til 3 du kender i dit netværk og behold den sidste C9 selv. Spar penge på produktsortimentet til dig selv og tjen penge ved at anbefale både produkterne og muligheden til andre.

ARBEJD MED FOREVER
Få dit egen ID-nummer og køb direkte hjem til dig selv eller tjen ekstra penge med Forever hver måned. Momsregistrering ikke nødvendig, hvis du omsætter for under 50.000 kr. årligt. Indkomsten er B-indkomst.

Læs mere om muligheden her: Forever Living FBO

90 dagen tilfredshed på vores produkter.
Hvis produkterne mod forventning, ikke lever op til dine behov, skal bare gemme kvitteringen og emballagen og kontakte mig, så sørger jeg for du får dine penge retur.

Vi søger teamledere.
Vi coacher mennesker til at skabe succes i deres liv. Uanset om du drømmer om livsstilsændring, en ekstra indkomst, blive en del af et større og anerkendende firma, eller bygge dit eget team og blive teamleder.

Forever er en mulighed for dig, der går op i sundhed,fitness og velvære. Der vil lidt mere i livet, der gerne vil være en del af et større fællesskab, hvor positivt mindset og frihed er i fokus.

Se videoen her om forretningsmuligheden.

Vi tror på at alle mennesker har "Den Indre Verdensmester" og kan udleve deres inderste drømme, det handler bare om at DU sætter dig et mål. Følg os på vores facebookside.

Du kan få dine produkter leveret direkte til døren i Aabybro og omegn.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera